Betalen

Uw rekeningen betalen via Internet Bankieren, iDEAL, bankpas, deze en andere diensten worden door alle banken aangeboden. Maar gewoon bij de bank binnenlopen voor een praatje, om geld op te nemen of uw rekeningen te betalen, dat bieden veel banken niet meer.

Bij ons kunt u langskomen op kantoor in Amersfoort, voor een vertrouwd gezicht en om al uw financiën te regelen zoals u dat wilt. U wordt vriendelijk te woord gestaan.

Dus wilt u een betaalrekening waarbij u zonder problemen uw rekeningen kunt betalen wanneer en zoals u wilt? Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies. Uw zelfstandig adviseur van RegioBank, een vertrouwd gezicht.

Producten

  • RegioBank Betaalpakket: voor particulieren (Privérekening, Wereldpas, chipknip, Internet Bankieren, iDEAL) al vanaf € 2,25 per maand.
  • De JongWijs: dé betaal- en spaarrekening voor jongeren tussen de 10 en 18 jaar; gratis pinnen, geld halen, sparen en overschrijven.
  • RegioBank MKB rekening: Voor het midden- of kleinbedrijf.
  • RegioBank V&S rekening: Voor verenigingen en stichtingen.