Over ons

Een vertrouwd gezicht

Financieel Adviesburo Connie Maasse is een onafhankelijk financiële adviesorganisatie en zelfstandig adviseur van RegioBank. Ons doel is om onze klanten in Amersfoort en in de regio te voorzien van een deskundig en passend financieel advies.

Zonder poespas zoeken wij voor u naar een oplossing voor uw specifieke situatie. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Voor nu en de toekomst.

Wilt u uw financiële situatie eens tegen het licht houden? Hulp bij het op orde brengen van uw administratie? Wilt u advies over uw hypotheek, beleggingen, betaalrekening, sparen of een lening? Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies. Uw zelfstandig adviseur van RegioBank, een vertrouwd gezicht.

Altijd een bank bij u in de buurt

Wie is RegioBank

RegioBank is de meest persoonlijke, lokale financiële dienstverlener voor consumenten en kleine ondernemers.

RegioBank onderscheidt zich van andere banken door de persoonlijke dienstverlening van uw eigen zelfstandige adviseur. U wordt geholpen door vaste en deskundige medewerkers, die u en uw situatie kennen. Onze medewerkers begrijpen u en spreken uw taal.

Die persoonlijke benadering combineert RegioBank met de betrouwbaarheid en producten van een grote bank. Uiteraard tegen een concurrerende prijs.

De Volksbank N.V.

RegioBank is onderdeel van de Volksbank N.V. Hieronder vallen, naast de RegioBank, de SNS Bank, ASN, Bank Limburgse Gemeenten en Zwitserleven. Het hoofdkantoor staat in het centrum van Utrecht.