Sparen - Jeugdrekeningen

Sparen - Jeugdrekeningen

Hoe maakt u de juiste keuze? Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Amersfoort om zo tot een goede keuze te komen.

Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Nu en in de toekomst. Kortom, zonder veel gedoe behaalt u het maximale rendement op uw spaargeld onder de voor u van belang zijnde voorwaarden.

  • Zilvervloot Sparen, voor jongeren vanaf 0 t/m 18 jaar, met een rente van 0,40%*. Naast de variabele rente een premie over de inleg (minus de opnames) van 1% per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Geen minimum inleg, een maximum spaarbedrag per kalender jaar van € 600,- en contant geld opnemen en storten mogelijk. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind!
  • JongWijs, voor jongeren vanaf 0 t/m 18 jaar, met een rente van 0,35%*. Deze rekening kan geopend worden door je ouders, maar je kunt hem natuurlijk ook zelf openen. Een rekening die sparen en betalen combineert. Leer spelenderwijs omgaan met geld, spaar het, betaal ermee met jouw eigen pinpas of boek het over met internetbankieren.(* rentewijzigingen voorbehouden)