Welkom

Welkom op de website van Financieel Adviesburo Connie Maasse, zelfstandig adviseur RegioBank. Hét adres voor een Betaalrekening, Spaarproducten, een Hypotheek, Beleggen of Lenen.

Voor Internetbankieren, betaalpas of creditcard. Bij ons kantoor kunt u nog gewoon binnenlopen voor een praatje, om geld op te nemen of te storten. Kortom, een moderne bank, maar met vertrouwde service en persoonlijk advies.

Via het menu krijgt u een eerste indruk van onze diensten. Neem voor persoonlijk advies vooral contact met ons op.

Het kan weer! Zilvervloot Sparen

De Zilvervloot Spaarrekening is terug bij RegioBank. Met naast de aantrekkelijke rente ook een premie van maximaal 10% op 18-jarige leeftijd. Kijk voor meer informatie op de pagina Sparen - Jeugdrekening.

Zilvervloot Sparen is terug!

Lisette versterkt ons team

Per 1 september 2012 is onze dochter Lisette de onderneming komen versterken. Zij zal zich gaan toeleggen op de RegioBank, die zij in de toekomst ook zal voortzetten. Daarmee zijn uw activiteiten bij onze bank gewaarborgd met de vertrouwde en persoonlijke service zoals u die gewend bent.

Ontvang 50 euro!

Waar andere banken vertrekken blijven wij in de buurt! Stap met uw betaalrekening nu over naar RegioBank en krijg ons 50 euro cadeau op uw spaarrekening. Kijk op de pagina Acties voor meer informatie.

50 euro cadeau bij het openen van een betaalrekening

Is het úw tijd voor een bank in de buurt?

Wilt u dicht bij huis bankieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Persoonlijk bankieren in een vertrouwde omgeving. Waar veel banken zich steeds meer centraliseren in grotere plaatsen of hun service verminderen, blijven wij bij u in de buurt en bent u van harte welkom.

Amersfoorts Adviesburo Jan Maasse

Volgens onze formule "Alles onder één dak" kunt u bij ons ook terecht voor Belastingadvies, Belastingaangifte en Financiële planning. Kijk eens op www.janmaasse.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.